Stagevacature Community Building

20 oktober 2021

De functie

Ben jij de bevlogen strijder die samen met ons gedreven team de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, realiseert? Wij zijn op zoek naar een stagiair Community Building voor de Toiletalliantie.

Contract: 16-32 uur per week

Vakgebied: events

Locatie: Amersfoort

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting strijdt samen met andere maatschappelijke organisaties, verenigd in de Toiletalliantie, voor voldoende openbare en opengestelde toiletten. Voldoende voor de twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte, de anderhalf miljoen blaaspatiënten, ouderen, vrouwen en dagjesmensen. Kortom: iedereen. Want we hebben allemaal een paar keer per dag een toilet nodig.

Met de community die we willen opzetten willen we al deze mensen met elkaar verbinden, om zo samen een nog grotere vuist te kunnen maken voor meer toiletten in Nederland.

We strijden natuurlijk niet alleen. We werken als Toiletalliantie nauw samen met de app Hoge Nood, gemeenten, provincies, winkeliers, horecaondernemers, natuurbeheerders en iedereen die ons kan helpen. Want iedere wc telt. En jij kunt ons als stagiair ook helpen! We geven je graag de kans met jouw kennis een wervelende bijdrage te leveren aan de Toiletalliantie.

Een greep uit jouw verhaal

Jij:

Hebt affiniteit met goede doelen en gezondheid;

Werkt soepel samen en stemt zaken goed af met je collega’s;

Wilt graag meedenken en -doen aan het opzetten van een Community voor de Toiletalliantie;

Bent sociaal, ondernemend en neemt initiatief;

Bent beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden.

Onze waardering

Als je jouw kracht als stagiair aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten we daar graag iets tegenover:

Een dynamische werkomgeving met afwisselende taken waarin je samen met de projectleider een community opzet die dagelijks gebruikt zal worden;

Een stagevergoeding van €350 per maand (en reiskostenvergoeding indien niet in het bezit van een OV-Studentenkaart). Uiteraard vergoeden we ook onkosten die je moet maken voor je werk;

Begeleiding van de projectleider Toiletalliantie;

Een gezellig en hecht team van collega’s, waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor plezier, af en toe een borrel of een potje tafeltennis.

Maag Lever Darm Stichting

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. Wij zetten ons in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren, kwaliteit van leven te verbeteren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Wij zetten in op bewustwording en bewondering, vroege opsporing en samen strijden voor oplossingen. Dit doen wij met 32 enthousiaste collega’s vanuit het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Wij hebben de ambitie dat onze medewerkers als ambassadeurs gemotiveerd bijdragen aan een gezonde spijsvertering voor iedereen. We hebben betekenisvol werk en dat is voelbaar op de werkvloer. Dit doen we dan ook binnen een organisatiestructuur waarbij medewerkers binnen kaders veel verantwoordelijkheid krijgen en hierbinnen hun eigen talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Projectmatige werken staat centraal. Wij bouwen met elkaar aan een gedreven organisatie waarbij het verschil maken voor de patiënt centraal staat. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij de kernwoorden.

Reageren

Heb je een goed gevoel bij deze vacature en heb je interesse om te komen werken bij  de Maag Lever Darm Stichting?

E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk 29 oktober 2021 onder vermelding van ‘Stagiair community building’ t.a.v. Chantal Verheul via sollicitatie@mlds.nl of ons sollicitatieformulier.

Doneer