Help mee

Met de Toiletalliantie strijden we voor meer openbare toiletten in Nederland. Zodat iedereen weer de deur uit kan, zonder angst voor gênante situaties.

Meer toiletten in Nederland. Help ook mee!

Ik werk bij de overheid

De sleutel tot de oplossing van het tekort aan openbare toiletten ligt bij lokale en regionale overheden. Gemeenten, provincies, natuurbeheerders; jullie kunnen daadwerkelijk zorgen voor voldoende openbare toiletten in Nederland. Dan wordt jouw gemeente, provincie of natuurgebied écht gastvrij, inclusief en schoon.

meer info

Ik ben ondernemer

Jij als ondernemer (winkelier of in de horeca) bent een spil in het oplossen van het tekort aan toiletten in Nederland. Het toilet (of de toiletten) in jouw zaak kan je openstellen voor voorbijgangers. Jij staat daarmee bekend als een gastvrije ondernemer die ook nog eens extra omzet draait.

meer info

Ik werk bij een maatschappelijke organisatie

Al onze alliantiepartners hebben hun eigen reden en doelgroep om lid te zijn van de alliantie. En we doen het allemaal op onze eigen manier. De Maag Lever Darm Stichting is initiatiefnemer en trekt de kar.

meer info

Meehelpen als vrijwilliger

Wil je meehelpen het tekort aan openbare en opengestelde toiletten in Nederland op te lossen? We voegen je graag toe aan onze groep vrijwilligers die zich enthousiast inzet in hun gemeente. Natuurlijk helpen we je op weg en kan je ons altijd bereiken voor advies.

meer info

Help mee met een donatie

Heb je vragen?

Neem eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de mail. Werk je voor de media? Stuur dan een mail naar pers@mlds.nl of bel naar 033-7523553.

neem contact op
ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer