Digitaal Toiletsymposium 2022

3 oktober 2022

Dat er in Nederland te weinig openbare en opengesteld toiletten zijn weten we nu wel. Maar wat kan je daaraan doen? Welke gemeenten hebben een werkend beleid en welke niet? Wat zijn mooie oplossingen, in zowel dorps- en stadskernen als in de natuur? Hoe regel jij het zo goed mogelijk voor jouw gemeente, provincie of natuurgebied?

Donatie iedere wc telt dekstop header

Digitaal Toiletsymposium 17 november 2022 van 14:00 tot 16:30

Het probleem mag dan bekend zijn, daarmee zijn we er nog niet. Laat je op het digitale Toiletsymposium 2022 inspireren om hier nu echt werk van te maken, of je harde werk voort te zetten! In een programma van minder dan drie uur leiden we je met vaart en interactie door alles wat met toiletten te maken heeft. Vraag anderen die al wat langer bezig zijn hoe zij het aanpakken, of breng jouw ervaring in. Natuurlijk geven we ook dit jaar weer een exclusieve sneak peak in de jaarlijkse ranglijst voor toiletvriendelijke gemeenten.

Het Toiletsymposium is voor gemeenten, provincies en andere publieke organisaties die met toiletten (in verblijfs- én natuurgebieden) te maken hebben. Op donderdag 17 november sluit je van 14:00 tot 16:30 gratis online aan.

Meld je aan

Je kan je aanmelden door via onderstaande knop het formulier in te vullen. Vragen? Mail naar info@toiletalliantie.nl. In de week van het symposium sturen we een link voor Zoom.

Meld je aan

Stel nu al je vraag of deel je ervaring

Dit jaar pakken we het symposium interactiever aan dan ooit. Er komt meer ruimte voor jouw uitdaging of mooie actie. We roepen je dan ook op om bij je aanmelding te laten weten of je een vraag hebt, of dat je juist graag wat wilt vertellen over jouw ervaringen.

Extra: werkbezoek bij Sanitronics

Op 24 november organiseren we einde dag een werkbezoek in Rotterdam: je krijgt een rondleiding bij Sanitronics, Rob Zwinkels deelt zijn ervaringen bij de gemeente en we bezoeken vervolgens voor wie wil een Sanitronics-toilet op locatie. Wil je hieraan deelnemen? Dat kan je ook aangeven op het formulier. Meer info tijdens het symposium.

Ken je iemand voor wie het symposium en/of het werkbezoek ook interessant is? Deel dan deze pagina.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer